Сачева подновява залозите за бъдещото правителство. Очевидно няма как да се

...
Сачева подновява залозите за бъдещото правителство. Очевидно няма как да се
Коментари Харесай

Сачева: Очевидно няма как да се случи правителство без ГЕРБ

Сачева възобновява залозите за бъдещото държавно управление. 

Очевидно няма по какъв начин да се случи държавно управление без ГЕРБ, съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. По думите й няма по какъв начин партията да е в изолираност и да е първа политическа мощ след изборите, написа.

Според Сачева по-скоро може да се приказва, че " Продължаваме Промяната " са в изолираност, защото нито една политическа мощ не се е отзовала на поканата им за диалог в Народното събрание.

Сачева прикани депутатите да се концентрират върху значимите задания в Народното събрание. Искаме Народно събрание да работи, с цел да бъдат решавани проблемите на хората. Добре е, че се получи този избор на ръководител, с цел да продължи Народното събрание да работи, сподели Сачева.

Тя прикани да не се бърза с предопределяне на бъдещите решения преди те да са се случили. Определи държавно управление на малцинството на ГЕРБ-СДС като краен вид.

Сачева съобщи, че сега най-съществен е разговорът, а тези, които не желаят да приказват за битка с корупцията са " Продължаваме Промяната ".

От ГЕРБ-СДС през днешния ден ще внесат антикризисни ограничения за гласоподаване в Народното събрание. Те са свързани с енергетика и Плана за възобновяване и резистентност - отплата на бизнеса до края на 2023 година, либерализацията за битовите консуматори на електрическа енергия да бъде не по-рано от 1 януари 2022 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР